K&H e-bank - K&H bank és biztosítás (2024)

segítünk, hogy csak annyi időt kelljen mindennapi pénzügyeidre fordítanod, amennyit mindenképp szükséges

  • olcsóbban indíthatsz átutalást, mint bankfiókból
  • elkerülheted a csekkbefizetéssel járó postai sorban állást
  • akár 5 másodperc alatt megérkező forint utalást indíthatsz

K&H lakossági e-bank

részletek

  • főbb tudnivalók
  • dokumentumok
  • kérdések és válaszok

belépés a K&H e-bankba mobil-tokennel

K&H e-bank - K&H bank és biztosítás (1)belépés a K&H e-bankba mobil-tokennel

K&H e-bank - K&H bank és biztosítás (2)tranzakció aláírás e-bankban mobil-tokennel

K&H e-bank - K&H bank és biztosítás (3)K&H tervező megtakarítási számla – cél megadása

online ügyintézés

  • bankkártyaigénylése, aktiválása

  • megtakarítási számla nyitása, megtakarításokkezelése, megtakarítási célok nyomon követése, értékpapír műveletek

  • szolgáltatás igénylése

  • azonosító eszközök kezelése, tiltása (mobil-token)

  • mobiltelefon-egyenleg feltöltés

  • biztosításkötés és kárbejelentés kezdeményezése

igénylés

K&H lakossági E-bankot bármelyik bankfiókunkban igényelhetsz, függően attól, hogy rendelkezel-e már az elektronikus szolgáltatások igénybevételéhez szükséges K&H énazonosítóval.

használat és azonosítási módok

A K&H e-bankot az általad választott azonosítási móddal veheted igénybe. Az e-bank szerződés megkötésekor SMS alapú, vagy mobil-token azonosítás közül választhatsz.

azonosító eszköz

SMS

mobil-token

napi utalási limit (forint)

10 millió

korlátlan

használat SMS-sel

A belépéshez és a műveletek jóváhagyásához mindössze mobiltelefonodra van szükséged. A biztonságot belépéskor az SMS üzenetben küldött elsődleges, illetve a megbízások jóváhagyásakor a másodlagos jelszó biztosítja.

Külföldi telefonszám rögzítése esetén tájékozódj a szolgáltatód SIM kártya cseréhez szükséges azonosítási protokolljáról. Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a szolgáltató nem megfelelő erősségű azonosítást használ SIM kártya csere esetén (személyes azonosítás), megnő a visszaélés veszélye.

használat mobil-tokennel

A K&H mobilbank alkalmazásba épített mobil-tokenazonosító lehetőséget nyújt arra, hogy csupán okostelefonod használatával, billentyűzet nélkül, magas biztonsági szint mellett, mégis gyorsan és egyszerűen tudj e-bankba belépni, és ott megbízásaidat aláírni. Belépéshez az e-bank képernyőn megjelenő színes kódot, tranzakció aláíráshoz egyQR-kódot kell beolvasnodokostelefonoddal, majd a mobilbank alkalmazásban mPIN kódoddal (vagy arra alkalmas készülék esetén Touch ID-val) kell a kért műveletet megerősítened.

biztonsági tudnivalók

  • kérjük, hogy saját biztonságod érdekében számítógépedet védd tűzfallal és víruskereső programmal, és fordíts figyelmet ezek rendszeres frissítésére

  • ügyelj arra, hogy azonosítóid, jelszavad ne kerüljön illetéktelenek kezébe

  • az e-bank használata után ne a böngésző bezárásával, hanem a Kilépés gomb használatával jelentkezz ki a szolgáltatásból

  • amennyiben lehetőséged van rá, ne használd az e-bankot nyilvános internethálózaton vagy közös használatú számítógépen

  • külföldi telefonszám rögzítése esetén tájékozódj a szolgáltatód SIM kártya cseréhez szükséges azonosítási protokolljáról. Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a szolgáltató nem megfelelő erősségű azonosítást használ SIM kártya csere esetén (személyes azonosítás), megnő a visszaélés veszélye.

  • további részleteket a biztonságos használatról itt olvashatsz

kinek ajánljuk?

  • akik bankszámlájukkal, bankkártyájukkal, megtakarításaikkal kapcsolatos ügyeiket szívesen intézik kényelmesen és egyszerűen, interneten keresztül

  • akik közüzemi számláikat elektronikus úton szeretnék kiegyenlíteni

  • akiknek fontos a kedvező ár, hiszen e-bankból a bankfióki ügyintézésnél kedvezőbb díjszabással indíthatnak megbízásokat

hirdetmények

Üzletszabályzat

Elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek

Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény

kapcsolódó dokumentumok

Gyakran Ismételt Kérdések lakossági ügyfelek részére e-bank chipkártya azonosítás kivezetése270kbpdf

hogyan tudok az e-bank használatához másik azonosítási eszközt választani?

A K&H e-bankot SMSés mobil-tokenes azonosítással is használhatod.

azonosító eszközökhöz tartozó napi limitek

azonosító eszköz

SMS

mobil-token

napi utalási limit (forint)

10 millió

korlátlan

Ha mobil-tokent szeretnél használni, csupán annyi teendőd van, hogy a K&H mobilbank alkalmazás „mobil-token azonosítás” funkcióját választod.

Külföldi telefonszám rögzítése esetén tájékozódj a szolgáltatód SIM kártya cseréhez szükséges azonosítási protokolljáról. Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a szolgáltató nem megfelelő erősségű azonosítást használ SIM kártya csere esetén (személyes azonosítás), megnő a visszaélés veszélye.

mi az a K&H énazonosító és az e-PIN kód? Hol találom meg, ha elfelejtettem? Mit csináljak, ha cserélni vagy pótolni szeretném?

A K&H énazonosító az egyedi azonosítód az elektronikus szolgáltatások igénybevételéhez.

Szükséges a K&H e-bank, a K&H mobilbank - és bizonyos műveletek elvégzéséhez - a K&H TeleCenter használatához is. K&H énazonosítót, illetve a hozzá tartozóe-PIN kódot, az elektronikus szolgáltatásokra vonatkozó szerződés megkötésekor, a bankfiókban kapod meg.

Akármelyik szolgáltatást is kívánod igénybe venni, egyetlen K&H énazonosítóra van csak szükséged. Amennyiben egy meglévő mellé újabb elektronikus szolgáltatást szeretnél használni, szükséges hozzá a K&H énazonosítód, így javasoljuk, hogy tartsd kéznél a banki ügyintézés alkalmával!

K&H énazonosítódat megtalálod a számlaegyenleg-értesítőn.A K&H énazonosító és az e-PIN kód pótlására csak bankfiókjainkban van lehetőség. Kérjük, ilyen esetben keresd fel bármelyik bankfiókunkat, ahol költség felszámítása nélkül igényelhetsz újat.

mi az a mobil-token?

A mobil-token a K&H mobilbank-szolgáltatásba épített, szoftver alapú azonosítási mód. Magas biztonsági szint mellett, egyszerűen és gyorsan használhatod K&H e-bankba történő belépéshez, és az ott végzett műveletek jóváhagyásához. A mobil-token használatához a K&H mobilbank-alkalmazás szükséges. Kezelése nagyon egyszerű, hiszen a belépéshez az e-bank képernyőn megjelenő színes kód, a műveletek aláírásához pedig egy QR-kód lefényképezése szükséges, majd azt követően a K&H mobilbankban kell a tranzakciót mPIN kódoddal (vagy arra alkalmas okostelefon esetén TouchID-val) megerősítened.

mit kell tennem, ha először szeretnék belépni a K&H e-bankba?

első belépés SMS használattal

Első használatkor K&H énazonosítóddal és a bankfiókban választott ePIN-kódoddal léphetsz be a K&H e-bankba. Ezt követően tetszőlegesen választhatsz felhasználónevet és jelszót, így a második belépéstől már ezeket az azonosítókat tudod használni.

első belépés e-bankba mobil-tokennel

Mobil-tokenes belépéshez szükséged van a megfelelő webáruházból letöltött és aktivált K&H mobilbank alkalmazásra (App Store, Google Play). Az első belépés előtt, ha még nem aktiváltad mobilbank alkalmazásodat, a mobil-tokent aktiválnod kell, amelyet internetkapcsolattal rendelkező okostelefonodon néhány kattintással elvégezhetsz.

Az aktivált mobilbank alkalmazásba épített mobil-tokent használhatod e-bankba történő belépéshez úgy, hogy a mobilbank bejelentkező képernyőjén az „mobil-token azonosítás” funkciót választod. Ezzel párhuzamosan számítógépeden, az e-bank bejelentkezési képernyőn, a „belépés mobil-tokennel” menüpont kiválasztását követően beolvasod telefonoddal az ott megjelenő színes kódot. A belépést mobiltelefonod mPIN kódjával vagy - arra alkalmas iPhone készülék esetén - TouchID-val meg kell erősítened.

mit tegyek, ha mobiltelefonról is el szeretném érni a bankszámlámat?

A K&H e-bank legfontosabb funkcióit megtalálod a K&H mobilbank alkalmazásban, így okostelefonodról is intézheted sürgős napi pénzügyeit.

K&H e-bank - K&H bank és biztosítás (4)

minőségi garanciadigitális szolgáltatásaidra

hasznos pénzügyi tippek

így élj túl a városi dzsungelben - hasznos appok a mindennapokra 2024. április 18. - Milyen hasznos appok tudnak segítségedre lenni a városi dzsungelben? Íme pár tipp!
pénzvisszatérítés – így keress pénzt a vásárlásaid után 2024. március 03. - A törzsvásárlói programokkal, digitális hűségkártya appokkal, pénzvisszatérítéses szolgáltatásokkal több ezer forintot spórolhatsz havonta. Mutatjuk hogyan!
kényelmes, de… 2023. november 18. - Veszélyes is tud lenni, ha wifiről netezel. Mutatjuk, miért vigyázz

további cikkek

kíváncsi vagy a többi ajánlatunkra?

biztonságos bankolás Az utóbbi időben elszaporodtak az internetes csalások, visszaélések és hackertámadások, ezért fontos, hogy Te is légy figyelmes online bankolás során.

K&H e-bank - K&H bank és biztosítás (11)

Vértezd fel magad a kibercsalásokkal szemben, látogass el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, és az Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és itt a www.kh.hu internetes oldalon.

K&H e-bank - K&H bank és biztosítás (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6181

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.